De Technologieco. van Yishengmachines, Ltd (Wenzhou)

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Yisheng Machinery Technology Co.,LTD. (Wenzhou)

Het is een goede niet zo groot de dienstbedrijf, maar een prefessional

—— Ali

Goede kwaliteit en de goede dienst, daarom koos ik hen

—— Ihsan

Ik ben online Chatten Nu

Yisheng Machinery Technology Co.,LTD. (Wenzhou)

1 2 3 4 5
Yisheng Machinery Technology Co.,LTD. (Wenzhou) Yisheng Machinery Technology Co.,LTD. (Wenzhou) Yisheng Machinery Technology Co.,LTD. (Wenzhou) Yisheng Machinery Technology Co.,LTD. (Wenzhou) Yisheng Machinery Technology Co.,LTD. (Wenzhou)
Yishengbedrijf YISHENG YISHENG Kantoor YISHENG

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : YISHENG
Jaarlijkse omzet : 1000000-2000000
Opgericht Jaar : 2018
Export pct : 70% - 80%

Elektronisch de Technologieco. van Wenzhouyisheng, LTD.established in Maart, 2018, die zich in de stroomsensor van de productie automobiellucht specialiseert. Het bedrijf heeft binnenlands en buitenlands geavanceerde technologie en proces geaccumuleerd om de binnenlandse de industrieelite, nu lancerings diverse specificaties van de meter van de luchtstroom voor binnenlandse en buitenlandse klanten ceremoniously。 te absorberen

Onze producten worden gecombineerd met geavanceerde ceramische dikke film mengt proces (HIC) en de hoge nieuwe digitale enige technologie van de spaandermicrocomputer.

De nauwkeurigheid van de meter van de luchtstroom vergelijkt van de OE-delen is niet groter dan 3%. De uitstekende producten wordt gemaakt door het uitstekende team. Het bedrijf heeft groot team voor ontwikkeld en geproduceerd en verkoop. Het geavanceerde materiaal is de waarborg van productkwaliteit, hebben de stofvrije productielopende band en het nauwkeurige kaliberbepalingsmateriaal stevige fundamenten voor productkwaliteit gelegd. Gebaseerd op het hoge uitgangspunt, heeft het bedrijf de productkwaliteit op eerste plaats sinds zijn aanvang gezet. Zal geschikt om het IATF16949-kwaliteitssysteem toe te passen en te verkrijgen. Controleer strikt het inkomensmateriaal in het pakhuis om ongeschikte producten te verhinderen het pakhuis in te gaan om materiële de eerste uit eerst te maken - in/eerst - uit. Productieproces

volg strikt de verrichtingsinstructies van het product, strikt ervoor te zorgen controle de inspectie en verslagen van elk proces om dat de probleemdelen niet in het volgende proces stromen.

Controleer strikt het product het verouderen systeem, vermijden de probleemproducten komen aan klanten.

De Yishengelektronika is bereid om zich bij handen met collega's aan te sluiten om beter morgen te creëren.

Contactgegevens
Yisheng Machinery Technology Co.,LTD. (Wenzhou)

Contactpersoon: Ms. Huang

Tel.: 86-577-65775777

Fax: 86-577-65776600

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)